Skip to content

Wellness

A&T SISTEM izrađuje spa sadržaje za privatnu i komercijalnu upotrebu, tako da su među našim klijentima hoteli, resorti, spa centri, ali i privatna lica koja investiraju u sopstvene oaze za uživanje.

Athenes-1

Saune

Izrađujemo sve vrste sauna po meri, a u ponudi imamo i gotove saune, koje sklapamo na licu mesta.

Više
img 4

Parna kupatila

Parogeneratori su srce svakog parnog kupatila. Naša ponuda obuhvata kvalitetne uređaje za privatnu ili komercijalnu upotrebu, kao i širok asortiman staklenog mozaika, koji će vizuelno dati pečat svakom parnom kupatilu.

Više
halotherapy

Slane sobe

OXIGEN CONCEPT je najnaprednija tehnologija koja stvara efekat sličan klimi Mrtvog mora. Uz pomoć Ultrasonic nebulajzera proizvodi se sitna slana magla koja ide u disajne puteve, apsorbuje se kroz kožu i omogućava direktan prijem delotvornih mineralnih soli.

Više
img.t1

Tuševi doživljaja

Tuševi doživljaja sa pratećim zvučnim efektima se nalaze u bolje opremljenim spa centrima i predstavljaju pravu relaksaciju za um i telo koju korisnici naprosto obožavaju.

Više

Tople ležaljke

Ležaljke su predviđene za upotrebu u unutrašnjem i spoljašnjem prostoru. Zagrevaju se do 41 C, što je idealna temperatura da se telo zagreva bez znojenja, krvni sudovi šire, poboljšava protok krvi, jača imunitet. Tople ležaljke su mobilne i idealne za wellness centre.

Stakleni mozaik

Španski brend Mosavit je sinonim za kvalitet, vrhunski dizajn i najnoviju tehnologiju u proizvodnji staklenog mozaika. Preko 500 modela mozaika iz njihove kolekcije daje neograničene mogućnosoti za dizajn enterijera.
Svi mozaici su na kvalitetnoj silikonskoj mrežici, koja omogućava laganu instalaciju i na najzahtevnijim mestima. Pored staklenog mozaika, MOSAVIT TRIP nudi fascinantan izbor obloga od prirodnog kamena i drveta, kao i originalnu kolekciju lavaboa.

Više

Spa kade

BWT prelivne kade su pravi izbor za investitore koji žele da u wellness centru klijentima omoguće uživanje u najboljim spa kadama. Za filtraciju i održavanje besprekornog kvaliteta vode, uz kadu se instaliraju ozbiljni sistemi, namenjeni profesionalnoj upotrebi.

Više

Naše usluge

Naš tim je na raspolaganju da vaše ideje pretvori u stvarnost. Nakon usvajanja kvalitetnog idejnog rešenja, projektovanje, izgradnja, opremanje i puštanje u rad je naša briga.
Pronalazimo najkvalitetnija rešenja i nudimo usluge rekonstrukcije, nadogradnje i nabavke nove opreme.

planning

Projektovanje

construction

Izgradnja

assembly

Montaža

service

Servis

sales

Prodaja

tech-support

Tehnička Podrška