Skip to content

Projektovanje i Izgradnja Bazena

A&T SISTEM je firma kojoj sa punim poverenjem možete poveriti kompletne radove oko izgradnje komercijalnih i rezidencijalnih betonskih bazena, od izrade idejnog rešenja do puštanja bazenskog sistema u rad.

Od ideje do realizacije

A&T SISTEM vam stavlja na raspolaganje svoje dugogodišnje iskustvo u izgradnji bazena. Naše usluge obuhvataju konsultacije, izradu projektne dokumentacije, izgradnju, nadogradnju, rekonstrukciju, prodaju i montažu bazenske opreme, servis uređaja, kao i post prodajnu tehničku podršku.

planning

Projektovanje

construction

Izgradnja

assembly

Montaža

service

Servis

sales

Prodaja

tech-support

Tehnička Podrška

Vrhunska oprema za bazene

"Premium" oprema

Ako volite BWT tim u Formuli 1 ili BWT takmičare u skijaškim sportovima, volećete i BWT opremu za bazene.

BWT POOL PRODUCTS

Pouzdan Partner

A&T SISTEM je Vaš pouzdan partner u projektovanju i izgradnji bazena dugi niz godina, a naša saradnja sa BWT POOL PRODUCTS, renomiranim proizvođačem bazenske opreme garantuje vrhunski kvalitet uređaja, hidraulicki optimizovana rešenja i tim iskusnih stručnjaka na raspolaganju.

Play button image
bwt authorized installer-1
Close button

Izdvajamo iz Opreme za Bazene

img.33-1

Bazenski pokrivači

Za vaš bazen nudimo sve vrste pokrivača od sezonskih do univerzalnih, na ručni ili motorni pogon. Pored pokrivača možemo da ponudimo i instalaciju pokretnih bazenskih kupola.

Video
img.26-1

Toplotne pumpe

Modeli toplotnih pumpi vazduh - voda su energetski efikasna rešenja za zagrevanje bazenske vode. Instalacijom toplotnih pumpi produžavate korišćenje bazena u prelaznim periodima, a neki modeli će Vam omogućiti kupanje u bazenu tokom cele godine.

Video
P600-1-1

Roboti za čišćenje bazena

Automatski uređaji za čišćenje bazena štede vaše vreme i energiju,a sigurno su efikasniji. BWT roboti su veoma jednostavni za korišćenje i prilagođeni su svim bazenskim oblogama.

Video
img.32-1

UV lampe

Za dodatnu dezinfekciju bazenske vode preporučujemo UV lampe, koje značajno smanjuju upotrebu hemijskih sredstava, što je veoma značajno za sve korisnike bazena, a pogotovu one koji pate od alergija.

Video
img.30-1-1

BIO UV O`CLEAR

"BIO UV O`CLEAR ELITE" sa regulacijom pH vrednosti - Potpuno jedinstven uređaj za dezinfekciju bazenske vode koji kombinuje UV zračenje i elektrolizu, obezbeđujući time maksimalan učinak i besprekornu vodu za kupanje.Prednost uredjaja je u tome što radi sa veoma niskim salinitetom, samo 0.5 g/l , što je odlično za opremu, a uz to je potrošnja soli vrlo mala. Dodatno je opremljen pH automatskom regulacijom.

Video
img.41

BADU JET TURBO PRO

"BADU JET TURBO PRO" sa svojim efikasnim permanentnim magnetnim motorom je savršen uređaj za plivanje u kontra struji. Pomoću propelera instaliranog u mlaznici protok koji ostvaruje ide do 350m3/h. Ovako visoke izlazne performanse mogu se podešavati sa integrisanim senzorom ili preko daljinske kontrole i tako se može prilagoditi profesionalnom ili rehabilitacionom treningu, relaksaciji ili zabavi.

Video
img.24

Luksuzne ležaljke

Ležaljke za plažu napravljene od inovativnog materijala koji je namenjen da traje. Možemo ih naći u luksuznim resortima širom sveta, jer odgovaraju standardima za komercijalnu upotrebu.

Video
img.36

Atraktivni tuševi

Solarni ili tradicionalni tuševi atraktivnog dizajna i upečatljivih boja mogu se lako kombinovati uz ostale elemente na plaži bazena. Proizvedeni su od polietilena visoke gustine, sa ojačanjem od inoxa.

Video

ENDLESS POOLS

Bazeni američkog proizvođača "Endless Pools" iz Filadelfije, namenjeni su plivanju, rekreaciji, kućnoj rehabilitaciji. Jednostavni su za instalaciju, nisu zahtevni za održavanje, ekonomični su, mogu da se uklope u postojeći prostor odgovarajućih dimenzija. Njihov modularan dizajn i fleksibilnost omogućili su da više od 10.000 korisnika širom sveta ispuni svoj san o sopstvenom bazenu u kući.

Video

KERAMIČKI KOMPOZITNI BAZENI

Izrađeni su u skladu sa najboljim evropskim, estetskim tradicijama, uz poštovanje strogo kontrolisane proizvođačke procedure. Proizvedeni su od mešavine fiberglasa i keramike. Slični su bazenima od poliestera, ali predstavljaju tehnološku nadogradnju i korak napred u odnosu na njih.
Vrhunski kvalitet bazena proizilazi iz njihove slojevite konstrukcije, nanošenjem različitih, ali kompatibilnih materijala u slojevima, koji svojim tehničkim osobinama osiguravaju savršen izgled koji se zadržava godinama, uz 3D efekat. Otporni su na agresivna hemijska sredstva i atmosferske uticaje, i imaju izrazitu statičku i strukturalnu čvrstinu.

Više

Endless pools Primeri

Izdvajamo iz Galerije

Bazen koji se voli

Vaše je da zamislite kakav bazen želite, a sve ostalo prepustite našem iskusnom timu.

Play button image
Visera-4-600x397
Close button