Skip to content

Projektovanje i Izgradnja Fontana

A&T SISTEM je na raspolaganju da pruži usluge u svim fazama izrade fontane, od idejnog rešenja i projekta do izvođenja radova.

Izdvajamo iz Galerije

Spektakularni vodeni efekti

Tajna funkcionisanja je u mehanizmimu skrivenom ispod površine, čiji rad može da se isprogramira po želji. Prostor u kome su mehanizmi rasporedjeni, može tako istovremeno da bude atraktivna fontana, ali i mesto gde mogu da se organizuju razne manifestacije, onda kada fontana ne radi.

Play button image
Dry deck fountain
Close button

Dok uživamo u osvežavajućem žuboru vode na nekoj gradskoj fontani, vidimo samo vodenu atrakciju koja prija našim čulima. Ono što ne vidimo je mašinska prostorija, koja skriva od pogleda sve one elemente koji čine da voda bude čista i bistra, da se upravlja svetlom, fontanskim efektima, muzikom.

Naše usluge

Fontansku opremu čine najraznovrsnije komponente: fontanske mlaznice, pumpe, podvodni reflektori, kontrole, razvodne kutije za kablove, usisni elementi, upravljački uredjaji, fiting za povezivanje i drugo. Oprema za fontane mora biti vrhunskog kvaliteta, da bi fontana dobro funkcionisala i dugo trajala. Imajući to u vidu A&T SISTEM nudi samo opremu koja svojim karakteristikama zadovoljava najviše kvalitativne standarde. Svi elementi izrađeni su od najkvalitetnijeg materijala, nerđajućeg čelika, bronze, bakra, otporni su na koroziju, udarce, temperaturne promene. Lako se čiste, održavaju i besprekorno funkcionišu.

planning

Projektovanje

construction

Izgradnja

assembly

Montaža

service

Servis

sales

Prodaja

tech-support

Tehnička Podrška