Skip to content

Prodaja i Ugradnja Spa kada

Veliki izbor modela

Sve Poseidon kade odlikuju ergonomičan dizajn i kvalitetna tehnička rešenja 

 

Izdvajamo iz Ponude

CLASSIC LINE - RHEA

Dimenzije kade su 200 x 135 x 80 cm, pa je zato idealna za manje prostore. Kao i ostale Poseidon kade nudi vrhunsku hidroterapiju sa 23 masažne mlaznice.

Više

SUBLIME LINE - APHRODITE

Spa kada dimenzija 200 x 200 x 90 cm ima zapreminu 1400 l i predviđena je da 6 osoba može istovremeno da boravi u njoj. Ima jedno ležeće mesto i čak 48 mlaznica.

Više

DIVINE LINE - ORION MUSIC & LIGHT

Spa kada dimenzija 225 x 225 x 95 cm, zapremine 1500 l, predviđena je za 5 osoba, s tim što ima dva ležeća mesta. Za najpotpuniji doživljaj hidroterapije ima 90 hidromasažnih i 12 aero mlaznica. BALBOA audio sistem, sa 2 zvučnika i Wifi. Kabinet osvetljen elegantnim led linijskim osvetljenjem.

Više

SWIM SPA - NEPTUNE

NEPTUN je savršen spoj malog kućnog bazena i klasične spa kade koja vam pruža vrhunsko uživanje u hidromasaži. Predviđen za 5 osoba, a 2 ležeća mesta imaju kombinaciju mlaznica koje pokrivaju sve tačke na telu.

Više

 

 

Poseidon logo-1

 

 

POSÉIDON SPA - LE LUXE À LA FRANÇAISE

 

Dizajnirane da pruže savršen komfor i omoguće neuporedivo iskustvo masaže, zahvaljujući mnogim, potpuno inovativnim rešenjima.

jets-1

Hidromasaža

Sve što očekujemo od luksuzne spa kade pronaći ćemo u modelima francuskog proizvođača POSEIDON SPA. Vrhunska masaža, koja će nas opustiti i poboljšati nam tonus mišića.

control panel-1

Kontrol panel

BALBOA kontrola - Sve kade najprestižnijih proizvođača imaju ugrađene BALBOA kontrole. Australijska tehnologija je odavno pokorila tržište i danas je sinonim za najbolje upravljanje.

Led rasveta

Mlaznice i komande diskretno osvetljene led rasvetom upotpunjuju umirujući osećaj u kadi.

Vodopad

Slap vode pada na ramena, vrat ili glavu, što daje osećaj obnovljene energije.

Mesto za tablet

Praktično dizajnirano mesto za tablet i lako za upravljanje.

Vratna masaža

Masažne mlaznice su integrisane u naslon za glavu, kako bi omogućile prijatnu masažu vrata.

Kako održavati kvalitet vode u spa kadi?

AQUA PERFECT je 100% biorazgradivo sredstvo koje održava vodu u perfektnom stanju, uz to sprečava nastanak kamenca. Zadovoljni korisnici, koji godinama upotrebljavaju ovaj proizvod, najbolja su garancija da je ovaj holandski patent najbolje sredstvo za održavanje kvaliteta vode koji se može naći trenutno na tržištu.

Više